Strijkpunten

DOWNLOAD HIER DE PUNTENLIJST

In ons strijkpunt kan je je kleding binnenbrengen in een standaard wasmand (gewassen en gedroogd). Onze medewerkers streven ernaar om jouw strijk binnen de drie dagen af te werken. Bij het ophalen van de wasmand betaal je ons met dienstencheques. Indien je betaalt met elektronische dienstencheques, gelieve je gebruikersnummer door te geven aan onze strijkster.

Als je nog geen gebruikersnummer hebt, neem dan contact op met BV X-tra Time alvorens U een afspraak maakt bij de strijkdienst.

1 dienstencheque is gelijk aan 60 punten. Dit is gelijk aan één uur strijken. Aan elk te strijken kledingstuk wordt vooraf een aantal minuten toegekend, zoals weergegeven op de onderstaande puntenlijst/prijslijst.

Je betaalt per begonnen uur. Als er geen volledig uur werd gestreken, betaal je alsnog een volledige dienstencheque, maar dan zullen we het teveel aan minuten registreren en bij een volgende strijkbeurt in mindering brengen.

Tips bij het binnenbrengen van je strijkgoed:

  • Gebruik een stevige wasmand.
  • Je mag kapstokken meegeven indien je wenst dat de kleding wordt opgehangen.
  • Textiel moet droog zijn, niet klam of vochtig.
  • Wij strijken textiel ‘rechts’, je hoeft deze dus niet averechts te trekken.
  • Leg de kledij per voorkeur plat in de wasmand.

Indien je wenst dat de strijk wordt opgehaald en teruggebracht, kan je hiervoor telefonisch contact opnemen op het nummer 0494-914806 (Laura). Dit tegen een kleine vergoeding.

Heb je nog vragen? Mail ons op info@x-tratime.be.